Waar komt de naam van mijn praktijk 'Wu Wei' Human WellNES vandaan?

Wu wei wordt in het Taoïsme vaak geassocieerd met water en de wijze waarop water zich gedraagt. Ofschoon water vloeit en geen weerstand biedt, heeft het toch in zich graniet te eroderen. Water heeft geen vaste vorm zoals steen of hout, het stroomt overal en kan de kleinste ruimtes vullen. Het lijkt of water niets doet en toch doet het iets. Het gaat erom je niet tegen de stroom te verzetten, maar te kiezen uit de vele richtingen waarin de stroom vloeit en de gevolgen te accepteren.
 
Nieuws 
“Stress net zo erg als meeroken”, “Werkdruk neemt toe”,  “Alarm om veel te veel stress op de werkvloer”. Dit zijn maar een paar krantenkoppen van de laatste paar weken. In Nederland komen de meeste ziektedagen op het conto van uitval door werkstress, blijkt uit CBS cijfers. 
Met een scan van het NES Health systeem kan ik zien of er stress aanwezig is in het lichaam. Geestelijke stress zal zich uiteindelijk gaan manifesteren in lichamelijke ongemakken/ziektes. 
Ik wil gezond oud worden en U …..
Ikzelf en een viertal andere professionals (Kim Besselink, Vincent Aelbers, Lisettte Poell en Ivonne Hendriks) hebben in de week van de werkstress een programma voor u samengesteld om kennis te maken met manieren om stress te verminderen. 
Voor meer informatie en inschrijving voor deze proeverij kun je kijken op de website: www.equijoy.nl 
 

Design by CRE8media - Powered by Sofco